Корейка по-німецьки - Image

Корейка по-німецьки

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Корейка по-німецьки - страва традиційної німецької кухні. Даний рецепт дуже простий і легкий. У результаті виходить апетитний шматок запеченого м'яса з чудовим ароматом і прекрасним смаком. Соус, що залишився після приготування страви, можна процідити і полити їм вже готове м'ясо. У гарячому вигляді це блюдо зазвичай подається на друге з гарніром. На гарнір може підійти рис, салат, картопляне пюре, або локшина. У холодному ж вигляді корейку можна порізати на тонкі шматочки і використовувати для бутербродів або ж просто подати на стіл в якості м'ясної нарізки. Чудово поєднується з корейкою салат з огірків і зелений салат.

Продукти для рецепту

Корейка свиняча без кістки
299.90 - 382.90

Корейка свиняча без кістки

за 1 кг

Інгредієнти

Корейка свиняча без кістки

520 г.

Шашлик свинячий Глобино Жар&Co Summer Grill охолоджений

30 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

30 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

20 г.

Сметана ХМЗ 20%

80 мл.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо натерти сіллю і перцем, обсмажити на сковороді в жирі, ретельно з усіх боків.

02

Витягнути зі сковороди м'ясо, перекласти на тарілку, обсмажити на сковороді нарізану кільцями цибулю, додати попередньо обсмажене борошно, влити сметану і молоко, ретельно проварити.

03

Повернути на сковороду до соусу корейку, прибрати сковороду в духовку, випікати до повної готовності м'яса.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 год 40 хв