Картопляний суп (протертий) - Image

Картопляний суп (протертий)

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Супи-пюре порівняно недавно з'явилися в нашому раціоні, але тим не менш вже встигли отримати досить широке поширення. Головна перевага протертих супів (так по-іншому називають супи-пюре) - відмінна засвоюваність завдяки ніжній консистенції страв. Крім того, вони дуже корисні. Запропонований картопляний суп (протертий) - дуже ніжний і смачний супчик, який сподобається всім, хто його спробує. Головний інгредієнт супу - попередньо відварена картопля протирається через сито і розбавляється рідиною, в якій вона варилася, і молоком. Замість яєчного жовтка за бажанням можна заправити суп морквяним соком.

Інгредієнти

Молоко

100 мл.

Картопля

2 шт.

Масло вершкове

1 ч. л.

Яйце куряче

1 шт.

Вода

200 мл.

Етапи приготування

01

Промити картоплю, очистити від шкірки, покласти в каструлю, поставити каструлю на вогонь, відварити картоплю до м'якості.

02

Процідити картоплю, вилити рідину в ємність.

03

Відварену картоплю протерти через сито. У миску із протертою картоплею, влити рідину в якій варилася картопля, а також додати молоко. Посолити. Поставити суміш на вогонь. Довести до кипіння.

04

Яєчний жовток розтерти із вершковим маслом, при подачі додати його в суп.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Картопляний суп (протертий) – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua