Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне - Image

Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне

Кількість порцій: 3Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Як відомо, зима - це пора теплого чаю, пледа і солодких мандаринок. Саме з цим фруктом асоціюється у всіх Новий рік. Хоча мандаринки актуальні цілий рік. Тим більше, що продаються вони завжди і скрізь. А від їх солодкого і чудового смаку складно відмовитися. Як же так цікаво приготувати мандаринки, коли, здавалося б, вони вже готовий продукт? Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне підійдуть для невеликого свята. Якщо мета - не наїстися в повний шлунок, а просто приємно провести час з легкою закускою, тоді ця страва якраз підійде. Адже готувати її дуже швидко, але при подачі вона виглядає дуже презентабельно і прикрасить будь-який стіл.

Інгредієнти

Вершкове масло

20 г.

Цукор-пісок

30 г.

Маскарпоне

40 г.

Мандарини

6 шт.

Чебрець

5 г.

Етапи приготування

01

Розтопити на сковороді вершкове масло і додати очищені мандарини. Після того, як одна сторона часточок стане золотистою, перевернути, додати цукор і чебрець (тільки листочки).

02

Перемішати, щоб цукор закарамелізувався і розкласти по порційних формах.

03

У кожну форму додати по ложці маскарпоне.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Смажені мандарини з чебрецем і маскарпоне – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua