
Аранчіні
Хочете спробувати дуже смачну страву гарячих і пристрасних італійців? Їхня кухня славиться не тільки стравами з тіста, але і більш корисними і не такими калорійними. Наприклад, аранчіні. З італійської дослівно перекладається як "маленькі апельсини". Цю назву страва отримала завдяки своїй кулястій формі і насиченому вогненому кольору, який виходить завдяки паніровці в сухарях. Цю страву можна назвати цілком повноцінною, тому що тут є і гарнір (рис), і м'ясо, і гриби, і сир. Завдяки такій начинці вся страва виходить дуже ніжною на смак, але в той же час досить таки ситною. Так що можете її подавати навіть за святковий стіл.
Інгредієнти
Рис (аборіо)
300 г.
Яйця
2 шт.
Пармезан
50 г.
Гриби
300 г.
Шафран
1 ч. л.
Олія соняшникова
2 ст. л.
Цибуля
2 шт.
Кріп
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Часник
3 зубчики
Сухарі панірувальні
за смаком
Олія вершкова
2 ст. л.
Борошно
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити рис в підсоленій воді.
02
Додати розмочений в гарячій воді шафран, 2 ст. л. вершкового масла і тертий пармезан. Перемішати.
03
Рис остудити, додати 1 яйце, перемішати.
04
Для начинки на олії підсмажити цибулю, гриби, посолити, поперчити. Додати подрібнений часник і зелень.
05
Остиглий рис розділити на 10 маленьких кульок. Кожну кульку нафарширувати 1 ст. л. грибної засмажки.
06
Отримані рисові кульки обваляти в борошні, яйці і панірувальних сухарях.
07
Обсмажити аранчіні до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів