Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вегетаріанські страви без термічної обробки › Салат з морквою, сиром і кефіром
Салат з морквою, сиром і кефіром

Салат з морквою, сиром і кефіром

Цікавий варіант легкого, корисного, дієтичного салатику. А цікавий він тим, що в якості заправки використовується не майонез, і навіть не суміш оливкової олії і оцту. Заправляється наш салат знежиреним кефіром з петрушкою (можете використовувати будь-яку дрібно нарубану зелень). Завдяки цьому дивовижному експерименту навіть така звичайна страва перетворюється на справжню кулінарну вишуканість. Гармонійне поєднання кислих антонівських яблучок, солодкого болгарського перчика і ніжного сиру не залишить нікого байдужим. Якщо Ви не вражені пропонованою нами заправкою, кефір можете замінити натуральним йогуртом без добавок або навіть жирною сметаною або майонезом – все залежить від Ваших смакових уподобань.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Морква — 400 г.
  2. 2. Яблука — 200 г.
  3. 3. Сир твердий — 100 г.
  4. 4. Перець болгарський — 60 г.
  5. 5. Кефір — 20 мл.
  6. 6. Петрушка — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву і яблука помити, очистити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці.

  2. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати соломкою. Петрушку помити, просушити і подрібнити.

  3. Змішати кефір з петрушкою. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.