Глінтвейн з кавою і коньяком - Image

Глінтвейн з кавою і коньяком

Кількість порцій: 6Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Такий смачний і завжди актуальний напій - глінтвейн , точніше його подібність , вперше почали варити ще в Стародавньому Римі. Але в ті часи вино не варили , а змішували з різними прянощами. А робити справжній глінтвейн , тобто гарячий , почали вже в часи середньовіччя в європейських країнах. Зараз глінтвейн традиційно вживають на різдвяних гуляннях і базарах в багатьох європейських країнах. І це не дивно , адже , завдяки тому , що вино за рецептурою потрібно нагрівати до 70 градусів , такий прекрасний напій добре зігріває в зимові морози . Видів глінтвейну зараз існує дуже багато. І сьогодні приготуйте такий ароматний і зігріваючий напій - глінтвейн з кавою і коньяком.

Інгредієнти

Вино червоне сухе

750 мл.

Кава

10 г.

Коньяк

100 мл.

Цукор

150 г.

Гвоздика

5 г.

Кориця

5 г.

Апельсин

150 г.

Етапи приготування

01

Апельсин помити, нарізати скибочками. Нагріти трохи вино, розчинити в ньому каву і цукор. Додати в вино спеції, апельсин і коньяк. Нагрівати близько 10-15 хвилин, але не кип'ятити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Глінтвейн з кавою і коньяком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua