Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вегетаріанські страви травневі свята › Домашній апельсиновий мармелад
Домашній апельсиновий мармелад

Домашній апельсиновий мармелад

Все, що вам потрібно, це три інгридієнта, які ви знайдете в будь-якому магазині, тридцять хвилин вільного часу і гарний настрій, аби приготувати щось смачне і веселе. Сьогодні мармелад трохи загубився серед всього розмаїття барвистих і не дуже натуральних солодощів. Саме тому ми пропонуємо вам приготувати ці диво-ласощі, аби нагодувати домашніх не хімією, а солодощами. Готувати мармелад простіше простого, хоч це так і не здається з першого погляду. Але подивившись на остаточний результат, ви будете, як дитина, радіти яскравим шматочках щастя і смаку. Аромат апельсина заповнить ваш будинок літом і легкістю. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Апельсиновий сік — 330 мл.
  2. 2. Цукор — 2 ст. л.
  3. 3. Агар-агар — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Віджати сік з апельсинів і розділити в 2 ємності.

  2. У 250 мл. замочити агар-агар на 20 хвилин.

  3. 80 мл. соку вилити в каструльку, додати цукор (2 ст. л. або скільки вважаєте за потрібне) і довести до кипіння.

  4. У киплячий сік влити сік із замоченим агаром і проварити ще 1-2 хвилини.

  5. Готовий розчин розлити по формах (можна взяти формочки для льоду) і залишити для застигання. Агар застигає швидко (вже при кімнатній температурі).

  6. Потім перемістити в холодильник (можна перед цим обваляти в цукрі). Цукерочки легко виймаються з форми. Насолоджуйтесь!