
Квасоля з цукіні і часником
Черговий кулінарний шедевр вегетаріанської кухні – квасоля з цукіні і часником. Готується швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Страва підкуповує своїм дивовижним ароматом і апетитним зовнішнім виглядом. Обсмажена шавлія повинна бути хрусткою. При цьому вона збереже свій пряний, трохи гіркуватий присмак і доповнить загальну смакову композицію страви. Обсмажуючи часник, стежте, щоб він не потемнів. Всі інгредієнти, обмінюючись смаками і запахами, стають м'якими і соковитими. Квасолю з овочами можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м'яса або риби. Чудова закуска.
Інгредієнти
Оливкова олія
2 ст. л.
Шавлія
2 стебла
Часник
4 зубчик
Консервована біла квасоля
800 г.
Білий винний оцет
1 ст. л.
Цукіні
3 шт.
Етапи приготування
01
Розігріти половину олії в сковороді на сильному вогні. Додати шавлію і обсмажити 30 секунд. Вийняти і викласти на паперовий рушник.
02
Зменшити вогонь до маленького. Додати в сковороду порубаний часник і готувати, помішуючи, близько 30 секунд.
03
Додати в сковороду квасолю і оцет. Готувати 1 хвилину. Додати порізаний кубиками цукіні і готувати ще 2 хвилини.
04
Подавати, виклавши зверху хрусткі листочки шавлії і поливши олією, що залишилась.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів