Печиво з яблуком - Image

Печиво з яблуком

Кількість порцій: 8Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Відмінний рецепт домашнього печива. Він хороший тим, що робити такий десерт - справа швидка і легка. Натомість, саме печиво порадує вас своїм м'яким смаком. Чудове поєднання яблук і кориці з цукром. Воно робить печиво більш ароматним, з насиченим смаком. Ці хрустики (адже тісто вийде саме таке) і соковите яблуко - відмінний привід зібратися разом з друзями холодним осіннім вечором і поговорити, запиваючи чаєм такі солодощі. Вони чудово створюють атмосферу спокою і радості, навіть якщо за вікном темно і сумно. Зате ваш будинок буде наповнений ароматом яблук і кориці, а також веселими розмовами.

Інгредієнти

Яйця

1 шт.

Цукор

2 ст. л.

Яблуко

3 шт.

Борошно

150 г.

Масло вершкове

100 г.

Цукрова пудра

50 г.

Кориця

3 г.

Етапи приготування

01

Додати вершкове масло в борошно, подрібнити ножем.

02

Додати цукор і яєчний жовток. Замісити тісто.

03

Покласти тісто в холодильник на півгодини.

04

Розкатати, вирізати склянкою кружальця.

05

Очистити яблука, розрізати на 8 частин.

06

На тісто покласти яблуко і скласти навпіл.

07

Білки збити в піну, змастити верх коржа і посипати цукром з корицею.

08

Помістити на деко і випікати 15 хвилин при температурі 180°C градусів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Печиво з яблуком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua