Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти вегетаріанські страви європейська › Запечені млинці з сиром
Запечені млинці з сиром

Запечені млинці з сиром

Хочете розпочати свій день із приємної нотки? Пропонуємо вам легке і просте вирішення такого завдання – це, звичайно ж, приготування запечених млинців з сиром. Така страва є досить поширеною серед слов’янських народів і славиться своїми прекрасними смаковими властивостями та водночас корисністю. Такий результат, по-перше досягається за лічені хвилини, адже їх приготування не займе багато вашого часу, по-друге смак млинців, запечених в духовці, є невимовно ніжним та м’яким, така страва, просто, тане у роті. Та й поживності їй не позичати, адже використання в ній духмяних абрикос та родзинок наповнять її букетом вітамінів та надасть певного пікантного смаку звичайним млинцям. Крім того, страви приготовані в духовці, є набагато легшими для засвоєння нашим організмом. Не сумнівайтесь, що млинці розійдуться на ура, серед ваших рідних, навіть, якщо вони не є великими прихильниками сиру.

Кількість порцій 6
Час приготування 70 хв

  1. 1. Борошно — 350 г.
  2. 2. Молоко — 700 мл.
  3. 3. Яйця — 4 шт.
  4. 4. Сир — 500 г.
  5. 5. Родзинки — 4 ст. л.
  6. 6. Вершки — 200 мл.
  7. 7. Абрикоси у власному соку — 350 мл.
  8. 8. Масло — 1 ст. л.
  9. 9. Цукрова пудра — 1 ст. л.
  10. 10. Лимон — 1 шт.
  11. 11. Цукор — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Приготувати тісто для млинців з молока, яєць та борошна, спекти з нього 12 млинчиків однакового розміру на розігрітому топленому маслі.

  2. З лимона натерти цедру і вичавити сік. Приготувати начинку: сир перемішати до однорідності з яйцями, родзинками, соком і цедрою лимона і 120 г. цукру.

  3. Викласти начинку на млинці, скачати їх у рулет, викласти щільно в змащену жиром форму для запікання 30 х 20 см. з високими бортиками.

  4. Для заливки, вершки збити з яєчними жовтками і цукром. Розподілити суміш по млинцях. Запікати в заздалегідь розігрітій до 200°C градусів духовці на середньому вогні близько 30 хвилин.

  5. З абрикосів злити рідину, фруктову м'якоть розім'яти в пюре. Викласти млинці на тарілку, посипати цукровою пудрою, подавати до столу з абрикосовим соусом.