Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Салат-гарнір до шашлику

Салат-гарнір до шашлику

Всім відомо, що дієтологи радять вживати м’ясо з овочами. І ви з легкістю можете дослухатися до цієї поради, приготувавши цей смачний салат в якості овочевого гарніра. Проте він виявиться доречним і до будь-яких інших страв або без них зовсім. Дорослим і дітям, вегетаріанцям або на дієті, в необмежених кількостях взимку, навесні, восени і влітку. Овочі, що входять до його складу, універсальні, доступні і корисні. Калорійність не змусить хвилюватися навіть найвимогливіших до своєї фігури, а гармонійність смаку і кольору задовольнить усіх, хто віддає перевагу природності і натуральності у своєму раціоні.

Кількість порцій 6
Час приготування 15 хв

  1. 1. Капуста білокачанна — 1кг
  2. 2. Помідори — 2-3 шт.
  3. 3. Зелена редька — 1шт.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 1шт.
  5. 5. Морква — 1-2 шт.
  6. 6. Зелень — 1 пучок
  7. 7. Сіль — 0,5-1 ч. ложка
  8. 8. Перець — 1 дрібка
  9. 9. Цукор (за бажанням) — 0,5 ч. ложки
  10. 10. Оцет яблучний (за бажанням) — 1 ч. ложка
  11. 11. Олія соняшникова — 30 мл
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Підготувати продукти для салату до шашлику.

  2. Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці. Нашаткувати капусту. Посипати сіллю і злегка перетерти.

  3. Цибулю ріпчасту почистити і помити, нарізати півкільцями. Редьку зелену очистити і помити, натерти на крупній тертці.

  4. Помідори помити і нарізати часточками. Зелень помити і дрібно нарізати.

  5. Всі інгредієнти з'єднати в мисці. Перемішати. Посолити, поперчити (можна додати трохи цукру).

  6. Збризнути оцтом (за бажанням) і заправити рослинною олією. Добре перемішати. Салат-гарнір до шашлику готовий.

  7. Цей універсальний салат можна подавати до смаженого м'яса, риби, птиці і не тільки. Смачного!