Йогуртові панкейки - Image

Йогуртові панкейки

Кількість порцій: 6Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Панкейки - це десерт американський. Панкейк в буквальному сенсі переводиться "як пиріг на сковороді". Панкейк - це щось середнє між нашими рідними млинцями та оладками. Панкейки зазвичай пишні, як оладки, і великі за розміром, як млинці. Тому й не зарахували їх до жодної групи, а так і назвали панкейк. Панкейки можна готувати на молоці, на кефірі, з яйцями і без яєць, шоколадні, ягідні, ванільні. Загалом, рецепти є на будь-який смак. Але ми вам пропонуємо приготувати панкейки на йогурті. Саме цей факт забезпечує їм ніжність. Панкейкі добре поєднуються з будь-якими вареннями, джемами і сиропами. Можна так само їх подавати зі сметаною. Панкейки подають до столу, викладені на тарілці стопкою і политі джемом або сиропом.

Інгредієнти

Борошно

130 г.

Йогурт

200 мл.

Яйце куряче

2 шт.

Розпушувач

2 ч. л.

Сода

0,5 ч. л.

Масло вершкове

40 г.

Цукор

10 г.

Сіль

0,5 ч. л.

Джем

150 г.

Етапи приготування

01

Борошно і розпушувач просіяти в миску. Додати цукор, соду і сіль.

02

Збити окремо 1 жовток, додати йогурт і розтоплене вершкове масло. Збивати 1 хвилину.

03

Змішати в загальній мисці борошняну суміш з йогуртово-масляною. Збити бледнером.

04

Добре збити білки, обережно додати в отримане тісто. Перемішувати ложкою.

05

Панкейки смажити 2-3 хвилини з кожного боку. Подавати з джемом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Йогуртові панкейки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua