Віденські котлети з курячого філе - Image

Віденські котлети з курячого філе

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 год 45 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Котлети з такою романтичною назвою "віденські" як би натякають нам, що скуштувавши їх ми отримаємо насолоду. Котлети виходять дуже смачними і соковитими. Нюанс приготування віденських котлет з курячого філе полягає в тому, що цілісний шматок м'якоті або філе дрібно рубають на шматочки ножем, не прокручуючи через м'ясорубку. На перший погляд приходить думка, що шматочки навіть дрібно порубані важче піддаються просмажуванню, ніж котлети з фаршу, пропущеного через м'ясорубку. Але всю ситуацію рятує те, що рубане м'ясо попередньо маринується не менше двох годин в холодильнику.Таким чином, котлети виходять дуже ніжними і соковитими. Подавати можна зі свіжими овочами, присипавши зеленню.

Інгредієнти

Куряче філе

400 г.

Яйця курячі

1 шт.

Майонез

100 г.

Крохмаль картопляний

2 ст. л.

Часник

1 зуб.

Олія соняшникова рафінована

5 ст. л.

Сіль

за смаком

Суміш хмелі-сунелі

за смаком

Етапи приготування

01

Куряче філе порізати на дрібні кубики. Зубчик часнику натерти на дрібній тертці.

02

Скласти в миску всі інгредієнти фаршу: куряче філе, майонез, крохмаль, яйце, часник, спеції і рівномірно перемішати. Посолити за смаком, закрити кришкою і прибирати в холодильник на 2 години.

03

На сковороду з розігрітим маслом викладати ложкою фарш і зформувати котлети, обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Віденські котлети з курячого філе – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua