Індичка з яблуками і цибулею - Image

Індичка з яблуками і цибулею

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Готувати індичку прийнято не тільки на день Подяки (всі ми знаємо, що в Америці це традиція), така страва подобається багатьом. Справа в тому, що м'ясо індички трохи відрізняється від курки. Воно, звичайно, більш ситне, ніж звична для нас курятина, але і смак в індичатини особливий. А якщо ще й замаринувати м'ясо, щоб воно стало м'якшим і ніжнішим, заправити все ароматною цибулею, додати яблук для надання легкої кислинки, то ви отримаєте страву, яка неодмінно здивує ваших гостей і прикрасить стіл. Ви можете прикрасити страву зеленню за смаком, додавати до неї різні спеції, які ви найбільше любите або ж зробити легкий салатик.

Продукти для рецепту

Спеція Перець чорний мелений
858.00

Спеція Перець чорний мелений

за 1 кг

Інгредієнти

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Індичка філе

300 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Соус соєвий Chong 1л

1 ст. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

2 ст. л.

Олія соняшникова салатна 500мл

1 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати індичку на невеликі шматочки і покласти її маринуватися в оливковій олії з соєвим соусом.

02

Нарізати яблуко кубиками, а цибулю - тонкими кільцями. Обсмажити цибулю в соняшниковій олії, помішувати, до золотистого кольору.

03

Додати до цибулі індичку разом із маринадом і смажити на сильному вогні кілька хвилин, постійно помішувати при цьому.

04

Зменшити вогонь, додати яблуко, посолити, поперчити, накрити кришкою і залишити тушкуватися ще 10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв