Торт "Мурашник" із печива - Image

Торт "Мурашник" із печива

Кількість порцій: 8Час приготування: 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Любите їсти солодкі кулінарні «шедеври», але не бажаєте довго возитися біля плити і витрачати час? Тоді рецепт цього диво-тортика для Вас. Він стане у нагоді, якщо до Вас раптово прийшли гості. Торт «Мурашник» із печива – десерт із двох видів печива, просочених ніжним вершковим кремом зі згущеним молоком. Легко, просто і швидко. А головне – смачно. Ласуни будуть без розуму від таких ласощів. Торт не потрібно випікати в духовці. Якщо Ви не знайшли печива з арахісом, можете взяти звичайне пісочне печиво і додати в крем подрібнені волоські горіхи. Прикрашати «Мурашник» можна також розтопленим шоколадом або глазур'ю.

Інгредієнти

Печиво з арахісом

250 г.

Печиво пісочне

250 г.

Масло вершкове

100 г.

Згущене молоко варене

1 банка

Шоколад

за смаком

Мак

за смаком

Кокосова стружка

1 пакетик

Ванілін

1 пакетик

Цукрова пудра

за смаком

Етапи приготування

01

Вершкове масло заздалегідь дістати з холодильника. Змішати в мисці масло, мак, ванілін і згущене молоко міксером.

02

Печиво розкришити в не сильно дрібну крихту. Добре змішати крем і печиво.

03

Викласти торт гіркою. Надати форму мурашника. Прикрасити стружкою шоколаду, кокоса і цукровою пудрою. Прибрати в холодильник для застигання і вбирання згущеного молока в печиво на 10 годин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв