Торт "Медовий поцілунок" - Image

Торт "Медовий поцілунок"

Кількість порцій: 16Час приготування: 50 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Сьогодні спечіть такий торт з дуже романтичною назвою "Медовий поцілунок". Такий торт не дуже довго готується, тому він буде користуватися великою популярністю у вашій родині. Незважаючи на те що часу на його приготування ви витратите не багато, результат, який ви отримаєте дуже порадує вас. Цей неймовірно смачний ароматний торт буде радувати всіх. На його вершково-медовий аромат збіжаться всі сусіди. До речі, у вас буде гарний привід поспілкуватися з ними. Вони зайвий раз зможуть переконатися яка ви чудова господиня. До того ж торт досить святково виглядає: цегляного кольору тісто чергується з білосніжним кремом. Ваші дітки теж дуже порадіють такому тортику.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

500 г.

Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г

25 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

75 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

130 г.

Масло вершкове домашнє

200 г.

Сіль Єгипет

щіпка

Мед Літній Мед 750г

220 г.

Мигдаль

100 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Желатин Добрик 15г

25 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

75 г.

Сир кисломолочний 9%

250 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

2 г.

Етапи приготування

01

Просіяти борошно в миску. У центрі зробити поглиблення і покришити туди дріжджі, додавши 1 ст. ложку цукру і трохи теплого молока (120г.), завести опару. Накрити чистим рушником і дати підійти в теплому місці приблизно 15 хвилин.

02

Додати до опари ще 70 г. цукру, сіль і дрібно посічене масло (50 г.). За допомогою міксера ретельно вимісити тісто до утворення гладкої кульки. Накрити і поставити в тепле місце на 1 годину.

03

Потім для прикраси змішати ваніль, 150 г. меду, 150 г. масла. Отриману масу нагріти і кип'ятити протягом 2 хвилин. Всипати подрібнений мигдаль і поставити охолоджуватися.

04

Для випічки викласти деко пергаментним папером. Тісто добре вимісити, розкачати і викласти на деко. Накрити і залишити на 30 хвилин підійти, нагріти духовку до 200°С. Вологою лопаткою нанести мигдалеву масу поверх тіста і розрівняти її. Випікати в духовці протягом 25 хвилин до утворення золотистої скоринки. Потім корж викласти на кухонну решітку і дати охолонути.

05

Для начинки збити білки в тугу піну. Желатин розвести у воді. Вершки змішати з 70 г. меду, нагріти і дати прокипіти цій суміші 1-2 хвилини. Зняти каструлю з плити.

06

Розпустити желатин в гарячих вершках при постійному помішуванні. Додати жовтки, а потім по ложечці - сирну масу. Охолодити масу. Коли вона почне остигати, перетворюючись в желе, ввести в неї збитий білок. Охолоджений корж розрізати навпіл, нижню частину промазати начинкою, поверх покласти верхню частину. Почекати до повного охолодження, зберігати в холодильнику.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв