Теплий салат із кольоровою капустою - Image

Теплий салат із кольоровою капустою

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Теплий салат із кольоровою капустою – оригінальна вегетаріанська страва для справжніх цінителів здорового способу життя. Завдяки незвичайному поєднанню смаків його можна вважати екзотичним. У процесі запікання капусти в духовці необхідно періодично її помішувати. Замість винного оцту допустимо використовувати яблучний. Даний салат можна подавати як в гарячому, так і холодному вигляді. У першому випадку смак всіх інгредієнтів відчувається сильніше. Холодний, салатик стає більш м'яким і просоченим заправкою. Перед подачею страву можна присипати кунжутним насінням або тертим пармезаном.

Інгредієнти

Кольорова капуста

1 шт.

Цибуля

1 шт.

Мед

1,5 ст. л.

Кріп

1 пучок

Шпинат

50 г.

Родзинки

1 жменя

Оливкова олія

за смаком

Винний оцент

3 ст. л.

Подрібнений мигдаль

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Кольорову капусту розібрати на суцвіття. Викласти на деко, скропити оливковою олією, посолити, поперчити і поставити в духовку на 15 хвилин.

02

Цибулю нарізати тонкими півкільцями. Додати до кольорової капусти на деко, перемішати і поставити ще на 10-15 хвилин.

03

Змішати оцет, мед і родзинки. Залишити.

04

Дістати капусту і цибулю, заправити, посолити, поперчити.

05

Додати подрібнений кріп, мигдаль і шпинат. Перемішати і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Теплий салат із кольоровою капустою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua