![Тальятеле з соусом "Болоньєзе"](https://img3.zakaz.ua/upload.version_1.0.4047f4368763c2651c0dfa40c526c551.350x350.jpeg)
Тальятеле з соусом "Болоньєзе"
- 1. Помідори — 800 г.
- 2. Фарш із яловичини — 500 г.
- 3. Вершки (жирність 15%) — 100 мл.
- 4. Цибуля ріпчаста — 50 г.
- 5. Морква — 50 г.
- 6. Cтебло селери — 1 шт.
- 7. Часник — 2 зубчики
- 8. Паста "Тальятеле" — 350 г.
- 9. Сушений орегано — 1 ч. л.
- 10. Сир "Пармезан" (для посипання) — за смаком
- 11. Cіль — за смаком
- 12. Чорний мелений перець — за смаком
- 13. Соняшникова олія — за смаком.
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю і моркву очистити, а потім нарізати дрібними кубиками. Також стебло селери нарізати дрібними кубиками.
На сковороді на олії обсмажити разом цибулю, моркву і стебло селери, періодично помішуючи.
Додати фарш, смажити приблизно 8-10 хвилин. При смаженні необхідно дуже ретельно розбити весь фарш за допомогою лопатки на дрібні шматочки, щоб отримати однорідну структуру майбутнього соусу.
Помідори покласти в каструлю і залити їх окропом хвилин на 5. Потім вийняти їх, зробити невеликі надрізи і зняти з них шкірку.
Нарізати дрібними кубиками помідори і додати їх у сковороду до фаршу.
Часник очистити від лушпиння, нарізати дрібно і додати в сковороду. Посолити, поперчити і добре перемішати.
Тушкувати таким чином під кришкою на дрібному вогні приблизно 2 години.
Приблизно за півгодини до закінчення тушкування влити вершки, добре перемішати і продовжувати тушкувати.
Поки соус тушкується, відварити пасту, як вказано на упаковці.
Сир натерти на середній тертці.
Коли соус буде готовий, розкласти пасту по тарілках, зверху викласти соус і засипати тертим пармезаном.