Свинина запечена під шубою з перців і помідорів - Image

Свинина запечена під шубою з перців і помідорів

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Запропонований варіант запікання свинини в духовці - смачна, корисна і поживна страва, що містить в собі і м'ясо, і овочевий гарнір, тобто повноцінна "друга страва". І вона, звичайно, стане кульмінацією обіду. Виглядає приготована страва дуже апетитно. Свинина під овочевою "шубою" з додаванням натертого сиру виходить дуже соковитою і ароматною. Порада: спочатку можна накрити форму фольгою приблизно на 20 хвилин, а потім відкрити, щоб утворилася апетитна скоринка.

Інгредієнти

Свинина

500 г.

Картопля

7 шт.

Перець болгарський

1 шт.

Помідори

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Олія рослинна

1 ст. л.

Сир

за смаком

Майонез

100 мл.

Етапи приготування

01

Картоплю нарізати кружечками. Цибулю, перець і помідори нарізати кільцями.

02

Нарізати м'ясо соломкою. Деко змастити олією, викласти шарами овочі і м'ясо. Перший шар - картопля, змастити майонезом, другий шар - цибуля, третій - м'ясо.

03

Додати зверху сіль і перець за смаком, змастити майонезом. Верхній шар - перець і помідори, знову змастити майонезом.

04

Посипати все тертим сиром, влити трохи кип'яченої води, поставити в духовку на 50 хвилин на невеликий вогонь. За 2 хвилини до приготування, збільшити вогонь, для появи скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Свинина запечена під шубою з перців і помідорів – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua