
Бурякові млинці на ряжанці
Пропонуємо вам оригінальний і незвичайний варіант млинчиків. Ми впевнені, що такого десерту ви ще не пробували. Дуже рекомендуємо приготувати такі млинці сьогодні на вечерю. Млинці дуже смачні, тому вони у вас розійдуться на раз -два. Це дуже цікавий і барвистий варіант млинчиків. Адже завдяки тому, що в тісто додається варений буряк, вони виходять дуже цікавого, насиченого червоного кольору. Вони стануть справжнім сюрпризом для ваших близьких, завдяки своїм смаковим і яскравим колірним якостям. Подавати їх краще гарячими. До таких млинців можна придумати будь-яку начинку. Але найкраще вони йдуть з ікрою і сметаною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Ряжанка РадиМо груша-карамель 2,5% 180г
50 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1,5 ст.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Буряк
200 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Етапи приготування
01
Зварити буряк, спекти до готовності. Охолодити, нарізати шматочками.
02
Додати нарізаний буряк в молоко. Змішати суміш блендером.
03
Додати в молочну суміш яйце і ряжанку, перемішати. Всипати сіль, цукор і борошно, ретельно перемішати.
04
Дати настоятися суміші протягом 30 хвилин. Після, спекти млинці на середньому вогні з обох сторін.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів