Суп із фрикадельками та шпинатом - Image

Суп із фрикадельками та шпинатом

Кількість порцій: 8Час приготування: 50 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Суп з фрикадельками – особливий різновид гарячих перших страв, до складу яких входять апетитні м'ясні кульки і щедра овочева «зажарка». Сьогодні Вашій увазі саме така страва – неперевершений суп із фрикадельками та шпинатом. Смачний, корисний, легкий і лаконічний – це далеко не всі слова, якими можна описати гідності страви. Від вибору м'яса для фаршу залежить не тільки смак супу, але і його наваристість і навіть колір. Так, наприклад, дієтична курочка додасть бульйону прозорий як сльоза колір і делікатний смак. Свинячий фарш, відомий своєю жирністю, забарвить суп в насичений золотистий колір. Що стосується броколі та шпинату, їх можете використовувати як свіжі, так і заморожені.

Інгредієнти

Фарш (будь-який)

500 г.

Кунжут

2 ст .л.

Картопля

700 г.

Броколі

200 г.

Болгарський перець

200 г.

Шпинат

100 г.

Морква

150 г.

Ріпчаста цибуля

150 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати дрібно цибулю.

02

Моркву натерти на середній тертці.

03

Перець нарізати кубиками.

04

Броколі нарізати або розібрати на суцвіття.

05

Нарізати шпинат.

06

Картоплю очистити і нарізати кубиками.

07

У фарш додати кунжут і ретельно перемішати. Зліпити фрикадельки.

08

У каструлі на соняшниковій олії обсмажити цибулю. Потім додати моркву і продовжувати смажити. Додати перець і перемішати.

09

Залити водою. Довести до кипіння.

10

Додати картоплю і довести до кипіння.

11

Додати фрикадельки. Посолити і поперчити. Варити протягом 10 хвилин.

12

Додати броколі, варити 7-10 хвилин.

13

Додати шпинат, перемішати, прибрати з вогню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Суп із фрикадельками та шпинатом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua