Солодкий перець з кукурудзою  - Image

Солодкий перець з кукурудзою

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У мінімалізмі деколи укладена неабияка частка чарівності. У тому числі і в мінімалізмі кулінарному. Так, наприклад, завдяки такому елементарному способу приготування овочів можна отримати прекрасну самостійну страву (якщо Ви дотримуєтеся вегетаріанського або пісного раціону) або ж оригінальний гарнір до м'яса, риби. Отже, Вашій увазі до неподобства простий і швидкий, до безумства смачний і ароматний мікс із солодкого болгарського перчика, яскравої моркви, ріпчастої цибулі та консервованої кукурудзи. Все, що Вам потрібно – обсмажити овочі між собою, а потім протушкувати їх з бульйоном. Комбінуючи різні прянощі і спеції на Ваш розсуд, Ви можете легко змінювати смакові відтінки страви. Смачного.

Інгредієнти

Солодкий перець

2 шт.

Кукурудза (консервована)

1 банка

Цибуля

1 шт.

Морква

1 шт.

Бульйон або вода

1 склянка

Сіль

за смаком

Рослинна олія для смаження

4 ст.л.

Будь-які спеції

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю дрібно наріжте.

02

Моркву натріть на середній терці.

03

Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте кубиками.

04

Обсмажте цибулю на олії до золотистого кольору.

05

Додайте моркву, ще трохи обсмажте.

06

Потім покладіть перець і смажте ще 5-7 хвилин.

07

Додайте кукурудзу (рідину від кукурудзи можна також влити в сковороду, в цьому випадку води або бульйону знадобиться менше) і влийте воду або бульйон.

08

Трохи посоліть, додайте спеції за смаком і тушкуйте, помішуючи, 15-20 хвилин до випаровування рідини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв