Сангрія з яблуками і коньяком - Image

Сангрія з яблуками і коньяком

Кількість порцій: 10Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Літо - це прекрасна спекотна пора. Для того, щоб максимально комфортно насолодитися цим часом, пропонуємо Вашій увазі рецепт освіжаючого прохолодного коктейлю родом з Іспанії під назвою «Сангрія». Існує багато різновидів цього напою. Здавна головним компонентом, який входить до будь-якого складу сангрії, є червоне вино і фрукти. У даному рецепті використовується також коньяк. Правильно приготовлений напій ні в якому разі не повинен п'янити, а навпаки, освіжає і бадьорить.

Інгредієнти

Червоне сухе вино

2 пляшки

Коньяк

100 мл.

Апельсиновий сік

100 мл.

Цукор

50 г.

Апельсин

2 шт.

Лимон

2 шт.

Лайм

3 шт.

Яблука

2 шт.

Газована вода

2 склянки

Етапи приготування

01

У великій каструлі змішати вино, коньяк, апельсиновий сік і цукор. Перемішати до розчинення цукру.

02

Додати апельсин, нарізаний тонкими скибочками, лимон, лайм, нарізані кружечками, і яблука, нарізані скибочками.

03

Поставити в холодильник на 1 годину.

04

Дістати з холодильника і додати газовану воду. Подавати в келихах з льодом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв

Сангрія з яблуками і коньяком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua