Самбусики - Image

Самбусики

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Арабська кухня вміє дивувати, і рецепт самбусиків тому підтвердження. Араби вживають усі різновиди м'яса, крім свинини. Але традиційно, основою цієї страви є бараняче м'ясо. Хто не вживає таке м'ясо, можуть замінити будь-яким іншим, на свій смак. Незвичайні "арабські пиріжки" з начинкою із фаршу і сиру наситять вас вдосталь. Що ще може об'єднати дві абсолютно різні національності, як не бажання смачно і ситно попоїсти?! Пропонуємо прямо зараз зануритися в кулінарний світ східних країн, приготувавши хрусткі пиріжки з начинкою. Східна казка у вас на кухні може початися миттєво, і триватиме від початку приготування до апетитного поїдання дивовижної випічки.

Інгредієнти

Борошно

250 г.

Фарш

300 г.

Цибуля

1 шт.

Сир фета

100 г.

Бринза

3 ст. л.

Часник

2 зубчика

Петрушка

30 г.

Масло вершкове

50 г.

Олія

50 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю нарізати дрібними шматочками. Подрібнити 2 зубчики часнику. Змішати все з фаршем.

02

Обсмажити фарш на рослинній олії. Поки готується начинка, підготувати наступні інгредієнти: петрушку посікти, сир фета і бринзу нарізати на дрібні шматочки.

03

В остиглий фарш додати сирну масу (раніше нарізану). Посипати чорним перцем. Ретельно змішати.

04

Борошно просіяти на поверхню. Додати вершкове масло і соняшникову олію по 50 г. Сюди піде 5 ст. л. води. З цих інгредієнтів вимісити тісто і залишити на 10 хвилин.

05

Розкатати тісто в тонкий пласт. Вирізати з нього кружечки (діаметр 10 см.). Викласти в них фарш і закріпити краї вилкою. Готові самбусики помістити на пергамент і збризнути олією. Випікати в розігрітій до 180ºС духовці 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Самбусики – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua