Салат із сайрою - Image

Салат із сайрою

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Дуже смачний і ситний салат, для приготування якого не вимагається наявність складних продуктів. Головний секрет успіху салату з сайрою - у правильно обраному продукті. Ідеальний склад консервованої сайри – це сама риба в поєднанні з рослинним маслом, лавровим листом, сіллю і перцем. Шматки риби повинні бути цілими, рівномірними за кольором і не повинні розвалюватися. Консерви з магазину, приготовані методом холодного копчення з додаванням різних приправ і спецій, чудово підходять для приготування салату з сайрою. Подати таку закуску можна до будь-якого свята або до звичайного обіду чи вечері.

Інгредієнти

Консервована сайра

1 банка (250 г.)

Рис

150 г.

Цибуля ріпчаста

100 г.

Яйця

3 шт.

Майонез

100 г.

Петрушка

10 г.

Cіль

за смаком

Етапи приготування

01

З банки з сайрою вилити олію, рибу викласти в салатник і гарненько розім'яти виделкою.

02

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Потім її помістити в тарілку і залити окропом на 5 хвилин. Потім воду злити.

03

Яйця відварити, остудити, пропустити через яйцерізку.

04

Петрушку промити і дрібно нарізати.

05

Рис відварити до готовності.

06

У салатник із сайрою додати цибулю, яйця, рис і петрушку. Все ретельно перемішати і, при необхідності, посолити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат із сайрою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua