
Салат із кавуна
Можливо, на перший погляд, цей салат здасться вам трохи дивним ... Але спробувавши одного разу, повірте, ви приготуєте його ще не один раз. Всі інгредієнти у салаті - тільки корисні продукти. Наприклад, рукола. Ще одна її назва - індау. Містить у собі вітаміни С, В9, каротин, кальцій, магній і залізо. Рукола підвищує гемоглобін у крові, а також є просто смачною зеленню, яку приємно додавати в салати. А так як при приготуванні кавун охолоджується в морозильній камері, то цей салат чудово освіжить у літню спеку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кавун
150 г
Цибуля
15 г
Сир Фета Світ Сир 45%
20 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл
Манго велике, шт
20 г
Квасоля кольорова
20 г
Помідори черрі Polan мариновані 660г
40 г
Сіль Єгипет
за смаком
Рукола 50г
15 г
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
5 мл
Етапи приготування
01
Відрізати прямокутний шматок кавуна 5 см. завтовшки, видалити все насіння і покласти в морозильник на 15 хвилин.
02
Полити кавун оливковою олією і бальзамічним оцтом. Додати солі за смаком.
03
Покласти зверху скибочки манго, а потім - руколу.
04
Додати всі інші інгредієнти: сир, нарізані кільцями помідори черрі, цибулю і квасолю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів