
Румунські ковбаски
Одною із самих популярних страв румунської кухні вважаються мічі (мітітеї). Це румунські ковбаски зі свинячого і яловичого фаршу, які готують на грилі або вугіллі. Запропонований рецепт - один із варіантів цієї страви. У цьому рецепті ковбаски пропонується приготувати зі свинячого фаршу і обсмажити на сковороді. Дуже важливо ретельно вимісити фарш і воду додавати у фарш малими порціями, гарненько вимішуючи. Після вимішування необхідно ретельно "відбити" приготовлену м'ясну суміш. Яким чином? Збирайте фарш у ком і кидайте його назад у миску. У цих нескладних маніпуляціях секрет успіху страви. Крім зазначених у рецепті, за бажанням можна додати у фарш свої улюблені спеції і приблизно 0,5 чайної ложечки соди.
Інгредієнти
Свинина
500 г.
Сухарі панірувальні
80 г.
Яйце куряче
1 шт.
Борошно пшеничне
20 г.
Олія рослинна
60 мл.
Часник
3 зубчики
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Майоран
за смаком
Етапи приготування
01
Свинину промолоти через м'ясорубку 2-3 рази. Викласти фарш в миску, посолити і поперчити за смаком, додати майоран.
02
Додати подрібнений часник, додати 50 мл. холодної води, ретельно перемішати до однорідної маси.
03
Розділити фарш на кілька частин, з кожної скачати ковбаски, обваляти спочатку в борошні, після - у збитому яйці, в кінці - в сухарях.
04
Обсмажити всі ковбаски на рослинній олії, з усіх боків. Подавати з картоплею фрі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів