Картопляний суп із шинкою - Image

Картопляний суп із шинкою

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Як відомо, страви, в першу чергу, повинні нести користь нашому організму, бути не надто калорійними і при цьому заряджати енергією на весь день. Не забуваємо також і про естетичну сторону трапези - всім хочеться, щоб страви були і дуже смачними. Все це можна знайти в картопляному супі із шинкою. У ньому зібралася велика кількість продуктів, які просто необхідні для здоров'я. Наприклад, кольорова капуста. Цінують її за дієтичні якості, але при цьому вона дуже живильна, саме тому її і додають в різні бульйони і супи. Болгарський перець дуже соковитий, він містить більше всіх овочів вітаміну С, що важливо. Що стосується шинки, то вона потрібна в цьому супі як замінник звичайного м'яса, щоб страва була більш ситною.

Інгредієнти

Картопля

200 г.

Шинка

180 г.

Болгарський перець

2 шт.

Цвітна капуста (суцвіття)

180 г.

Курячий бульйон

380 мл.

Вершки

200 мл.

Тертий сир

100 г.

Часник

2 зубчика

Зелена цибуля

1 пучок

Вершкове масло

2 ст. л.

Соняшникова олія

за смаком

Крохмаль

за смаком

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Цвітну капусту відварити в каструлі до м'якого стану.

02

Зняти капусту з вогню і дати їй охолонути. Після чого покласти її в чашку для блендера і збити до однорідного пюре.

03

Шинку нарізати невеликими шматочками й обсмажити її на розігрітій на соняшниковій олії в сковороді.

04

Перець нарізати кубиками, а часник невеликими пластинками і обсмажити їх на невеликому вогні у сотейнику.

05

Потім у сотейник налити бульйон і додати картоплю, нарізану на шматочки. Після чого довести його до кипіння, а потім зменшити вогонь і таким чином готувати 10-15 хвилин.

06

В окремій мисці змішати вершки і крохмал. Далі додати їх до бульйону і проварити деякий час до загустіння бульйону.

07

Цибулю нарізати і додати в суп. Також додати пюре цвітної капусти, підсмажену шинку і вершкове масло.

08

Суп посолити і поперчити за смаком і варити на середньому вогні ще близько 5-7 хвилин.

09

Подавати готовий суп потрібно з тертим сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Картопляний суп із шинкою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua