
Ніжні млинці з грибною припічкою
Млинці з припічкою - це млинці з начинкою, але, що не загорнута в млинець, а "припечена" до нього. Такі млинці готуються двома способами. У першому випадку - начинка викладається прямо на гарячу сковороду, а потім заливається тістом. У другому - спочатку тісто, потім припічка. У даному рецепті для приготування відмінно підійдуть печериці, вони добре ріжуться тонкими скибочками (товщиною в пару міліметрів), не вимагають попередньої теплової обробки і швидко готуються, зберігаючи форму і смак. Печериці чистять сухою ганчіркою (не миють). Млинці подають теплими або гарячими до перших страв замість хліба або в якості самостійного блюда разом зі сметаною і зеленню.
Інгредієнти
Яйце куряче
2 шт.
Олія рослинна
50 мл.
Цукор
4 ч. л.
Цукор ванільний
за смаком
Борошно пшеничне
3 ст. л.
Печериці
6 шт.
Сир твердий
100 г.
Кріп
за смаком
Молоко
за смаком
Дріжджі сухі
1 г.
Етапи приготування
01
У мисці змішати 1 куряче яйце, 2 ч. л. цукру, суміш збити вінчиком. Не перестаючи збивати, поступово додати борошно. Влити молоко, перемішати.
02
Додати ванільний цукор, дріжджі, постійно помішуючи.
03
Окремо збити білок, додати 2 ч. л. цукру, збити сухим вінчиком до стану піни.
04
Додати білкову суміш в тісто, влити рослинну олію, перемішати.
05
Розігріти сковороду з рослинною олією, додати дрібно нарізані гриби, через 2 хвилини додати подрібнений кріп. Вилити тісто на сковороду. На одну половину млинчика викласти тонкі шматочки сиру, згорнути млинець навпіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів