М'ясні стіжки - Image

М'ясні стіжки

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

"Стіжки" з м'ясного фаршу - це цікаве поєднання м'ясних і овочевих продуктів в одній страві. Чарівний, дуже ситний варіант котлет, яким гарнір вже не буде потрібен. Стіжки - страва, досить проста у приготуванні. Вона являє собою м'ясний млинець, поверх якого викладені попередньо приготовані: крупно натерта картопля (імітує «стіг сіна»), яйця, цибуля і сир. Соковитість «сіну» додасть пасерована цибуля. За 7 хвилин до готовності, можна повторно посипати «стіжки» тертим сиром. Подавати стіжки потрібно гарячими з великою кількістю овочів.

Продукти для рецепту

Інгредієнти

Фарш М'ясний Сомельє з кролика

1 кг.

Цибуля

2 шт.

Картопля фасована

4 шт.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

5 шт.

Сир твердий Грана Падано 32%

200 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю спасировати на соняшниковій олії. Картоплю натерти на крупній тертці, посолити, перемішати.

02

Яйця відварити, дрібно порізати, поперчити. Додати 1 ст. л. майонезу, перемішати. Сир натерти на крупній тертці.

03

Зробити з фаршу невеликі круглі коржики. Викласти на деко, змащене соняшниковою олією.

04

Зверху викласти шар обсмаженої цибулі. Потім шар відварених і порізаних яєць.

05

На яєчний шар покласти натерту картоплю. Зверху шар натертого сиру. Полити майонезом.

06

Випікати в попередньо розігрітій до 180°C духовці 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв