
М'ясний суп із сиром і перловкою
Перлова крупа сама по собі - дуже корисний продукт, проте далеко не всі дорослі і діти її люблять. Замість звичайної каші можна приготувати з перловки ситне, корисне і смачне перше блюдо - м'ясний суп з сиром і перловкою. Приваблює в даному блюді те, що перловка - дуже недорога крупа, а якщо приготувати її правильно, ще й смачна. Найважливіше в процесі приготування супу з перловкою - дотримання черговості у використанні і викладанні інгредієнтів. Перлову крупу потрібно попередньо замочити не менше ніж на 2-3 години, а можна і на ніч. Попередньо підготовлена крупа буде в супі м'якша і смачніша. Подавати страву можна зі сметаною, подрібненою зеленню і житнім хлібом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Морква
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Крупа перлова
100 г.
Етапи приготування
01
Покласти м'ясо в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, після чого злити воду. Промити м'ясо, залити м'ясо в каструлі свіжою водою, поставити знову на вогонь, варити протягом 3 годин, посолити за смаком.
02
Моркву і цибулю очистити, нарізати кубиками. Додати в суп моркву та цибулю, всипати перлову крупу. Варити протягом 30 хвилин.
03
При подачі посипати тертим пармезаном і посіченою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів