
Морквяні сирники
Морквяні сирники - поживна і в той же час дуже корисна страва. Крім цього виграшні переваги цього рецепта - простота і мінімум часу на приготування. Корисність його основних інгредієнтів: кисломолочного сиру і моркви ні в кого не викликає сумнівів. Ці сирники, безсумнівно, сподобаються тому, хто стежить за своєю фігурою або просто є прихильником здорового харчування. Для приготування морквяних сирників можна використовувати сиру або злегка відварену моркву або ж морквяний жмих, який залишився після приготування морквяного соку. Ви не в захваті від смажених страв? Запечіть морквяні сирники в духовці.
Інгредієнти
Морква
2 шт.
Кисломолочний сир (5%)
250 г.
Яйця
2 шт.
Цукор
2 ст. л.
Борошно
4 ст. л.
Соняшникова олія
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву натерти на дрібній тертці.
02
Кисломолочний сир розім'яти виделкою або протерти через сито. Перемішати всі інгредієнти. З отриманої маси зліпити сирники і обваляти з двох сторін у борошні.
03
Обсмажити сирники на сковороді на слабкому вогні на соняшниковій олії до золотисто-коричневої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів