Мексиканський шоколадный кекс - Image

Мексиканський шоколадный кекс

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Мексиканські пристрасті відомі у всьому світі. Хочете, щоб у вашому домі сьогодні вирували спекотні мексиканські пристрасті? Звичайно в хорошому сенсі цього слова, а ви що подумали? Тоді пропонуємо вашій увазі цей прекрасний смачний мексиканський шоколадний кекс. Мексиканці - люди гарячі, наш кекс сьогодні буде точно таким же, для цього ми додамо в тісто трохи червоного перцю. Він трохи підбадьорить наш кекс і він стане трохи пустотливо гостреньким. Але ви не лякайтеся в рецепті вказано таку кількість перцю, яка не буде з вас вичавлювати сльозу, а тільки трохи додасть пікантності даному десерту. Тому порадуйте сьогодні домочадців пікантним десертом - вони будуть у захваті.

Інгредієнти

Борошно

1, 5 ст.

Цукор

1 ст.

Какао-порошок

180 г.

Кориця

2 ч. л.

Розпушувач

1 ч. л.

Мелений перець чилі

1/4 ч. л.

Сіль

1/4 ч. л.

Рафінована олія

2 ст. л.

Бальзамічний оцет

1 ст. л.

Ваніль

2 г.

Вода

270 мл.

Цукрова пудра

1/2 ст. л.

Етапи приготування

01

З'єднати борошно, цукор, розпушувач. Додати 105 г. какао-порошку, корицю, мелений перець чилі, сіль, рафіновану олію, бальзамічний оцет, ваніль і воду. Ретельно перемішати.

02

Випікати у формі, змащеній маслом 30 хвилин при температурі 180°С.

03

Для глазурі змішати цукрову пудру, 75 г. какао-порошку і 10 мл. води.

04

Коли пиріг охолоне, полити його глазур'ю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

Мексиканська кесаділья з куркою, сиром та соусом сальса

4

25 хв