
Фрикадельки по-шведськи
Наша кухня - це добре, але варто спробувати страви й інших країн і національностей. Влаштуйте вашим близьким кулінарну подорож по далеких краях. Наприклад, фрикадельки по-шведськи покажуть, наскільки різноманітний світ, скільки всього в ньому є приємного і корисного. Готувати фрикадельки зовсім нескладно і недовго. Всього за 30 хвилин у вас в кухні оселиться апетитний аромат затишку. Завдяки оливковій олії та вершковому маслу м'ясо буде ніжним і м'яким. А борошно зробить фрикадельки схожі на снігові кульки, які складуть відмінну компанію картоплі, каші або ж стануть хорошим доповненням бульйону. Насолоджуйтесь!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячий охолоджений
400 г.
Цибуля
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Кріп 70г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Борошно 7 1кг
2 ст. л.
Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г
400 мл.
Етапи приготування
01
Спочатку в мисці потрібно змішати фарш з яйцем. Потім додати терту цибулю, хлібні крихти, кріп, посолити та поперчити все. Сформувати кульки, приблизно штук 20.
02
Смажити фрикадельки на розігрітому вершковому маслі у великій сковороді. Перекласти фрикадельки на блюдо.
03
Додати у сковороду масло, потім борошно та змішати. Готувати 2 хвилини, потім влити бульйон, помішувати віночком. Як тільки соус почне загусати, додати до нього обсмажені фрикадельки. Прогріти все разом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів