Фрикадельки по-шведськи - Image

Фрикадельки по-шведськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Наша кухня - це добре, але варто спробувати страви й інших країн і національностей. Влаштуйте вашим близьким кулінарну подорож по далеких краях. Наприклад, фрикадельки по-шведськи покажуть, наскільки різноманітний світ, скільки всього в ньому є приємного і корисного. Готувати фрикадельки зовсім нескладно і недовго. Всього за 30 хвилин у вас в кухні оселиться апетитний аромат затишку. Завдяки оливковій олії та вершковому маслу м'ясо буде ніжним і м'яким. А борошно зробить фрикадельки схожі на снігові кульки, які складуть відмінну компанію картоплі, каші або ж стануть хорошим доповненням бульйону. Насолоджуйтесь!

Продукти для рецепту

Фарш свинячий охолоджений
208.90

Фарш свинячий охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Фарш свинячий охолоджений

400 г.

Цибуля

1 шт.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

1 шт.

Кріп 70г

1 ст. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Масло вершкове домашнє

1 ст. л.

Борошно 7 1кг

2 ст. л.

Бульйон Еко Велика ложка грибний 11г

400 мл.

Етапи приготування

01

Спочатку в мисці потрібно змішати фарш з яйцем. Потім додати терту цибулю, хлібні крихти, кріп, посолити та поперчити все. Сформувати кульки, приблизно штук 20.

02

Смажити фрикадельки на розігрітому вершковому маслі у великій сковороді. Перекласти фрикадельки на блюдо.

03

Додати у сковороду масло, потім борошно та змішати. Готувати 2 хвилини, потім влити бульйон, помішувати віночком. Як тільки соус почне загусати, додати до нього обсмажені фрикадельки. Прогріти все разом і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

new

Повітряна шарлотка

Повітряна шарлотка

8

1 год