
Макарони по-флотськи
Здавалося б, звичайна страва, приготуванням якої можна зайнятися в будь-яку хвилину. Невибагливі компоненти, які сміливо можна споживати, як на обід, так і на ранню вечерю. Звичайно ж, головний секрет страви – це хороший фарш, крім того, що він повинен бути смачним, він ще й має бути свіжим. Ви тільки уявіть це дивовижне поєднання макаронних виробів та м'яса, приправлених різноманітними спеціями у вигляді духмяного перчику та колоритної цибулі - ви не зможете встояти від такої смакоти. Крім того, страва є достатньо ситною і ви запросто можете втамувати голод та отримати максимальну насолоду від її споживання.
Інгредієнти
Макарони
200 г.
Фарш
400 г.
Цибуля
2 шт.
Сіль
щіпка
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до готовності і відкинути на друшляк.
02
М'ясо промолоти на м'ясорубці, посолити, поперчити і обсмажити, помішуючи до готовності.
03
Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю.
04
М'ясо змішати з цибулею і ще раз пропустити через м'ясорубку.
05
Фарш змішати з макаронами і ще раз добре розігріти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів