Люля-кебаб з курячого фаршу - Image

Люля-кебаб з курячого фаршу

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Всі знають, або хоча б чули про цю знамениту страву із гарячих східних країн. Довгі м'ясні палички, трохи схожі на сосиски, які багаті на приправи і спеції, як заведено на батьківщині цієї страви. Не складно здогадатися, що там, звідки ця страва родом, її найчастіше готують із баранини. І смажать на вогнищі. Щоб приготувати люля-кебаб в домашніх умовах, скористайтеся нашим рецептом. Плюс до всього, курка не така жирна, як баранина, та й готується швидше. А щоб доповнити страву, пропонуємо подавати її з замаринованою цибулею і, звичайно ж, перцем - для гостроти. Влаштуйте собі вечір східної кухні та пориньте у її атмосферу з люля-кебаб.

Інгредієнти

Куряче філе

600 г.

Оцет винний білий

2 ст. л.

Паприка солодка мелена

0.5 ч. л.

Перец чорний мелений

0.5 ч. л.

Петрушка свіжа

20 г.

Сіль

1 ч. л

Часник

2 зуб.

Цибуля

2 шт.

Олія соняшникова рафінована

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Куряче філе нарізати дрібними шматочками і перемолоти через м'ясорубку разом з часником. Перед тим, як подрібнювати м'ясо потрібно його добре обсушити.

02

Цибулю і петрушку дуже дрібно нарізати.

03

У курячий фарш додати петрушку, цибулю, чорний перець. Добре посолити і розмішати до гладенької маси. Дати фаршу настоятись, приблизно 15 хвилин. Накрити його і поставити в холодильник на ніч.

04

Потім необхідно замаринувати цибулю. ЇЇ потрібно нарізати тонкими півкільцями і промити під проточною водою, злегка прим'яти. Потім залити оцтом і трохи посолити. Вона повинна постояти 10 хвилин.

05

З готового фаршу сформувати мокрими руками довгенькі ковбаски.

06

Підсмажити люля-кебаб в невеликій кількості олії, перевертати потрібно постійно, для рівномірного прожарювання.

07

Подавати його з маринованою цибулею, посипати паприкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Люля-кебаб з курячого фаршу – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua