
Куряче рагу з карі
Каррі - негласний король індійських спецій, без якого не обходиться практично жодна страва індійської кухні. У тих країнах Азії, де росте дерево каррі, при приготуванні м'ясних і овочевих страв використовують свіже листя цього дерева. Але по всьому світу поширення набула пряна суміш зі східних спецій. Суворої рецептури вона не має, але часто в неї входять куркума, коріандр, червоний перець, кумін, гвоздика, кориця, імбир, мускатний горіх і багато інших прянощів. Даному курячому рагу каррі додає особливу пікантність, а поєднання вершків з грибами робить смак страви ще більш багатим і насиченим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 кг.
Буряк
500 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Цибуля шалот 250г
4 шт.
Часник
6 зубчиків
Помідор Черрі
200 г.
Петрушка 70г
20 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Карі Carmencita 40г
1 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Етапи приготування
01
Курку розрізати на шматочки.
02
Розігріти вершкове і оливкове масло, насипати карі.
03
Обсмажити на сильному вогні шматочки курки до скоринки.
04
Дрібно нарізати гриби, цибулю і буряк. Коли курка обсмажилася, додати до неї цибулю і гриби, обсмажити 3 хвилини.
05
Додати буряк до курки і тушкувати 5 хвилин.
06
Додати нарізані скибочками помідори і дрібно нарізаний часник, тушкувати 5 хвилин.
07
Влити бульйон, тушкувати 5 хвилин.
08
Влити вершки, потримати 3 хвилини на вогні. Прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів