Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо китайська › Капуста, тушкована з креветками по-китайськи
Капуста, тушкована з креветками по-китайськи

Капуста, тушкована з креветками по-китайськи

Пекінська капуста - це дуже цінний харчовий продукт. Як культурна рослина сформувалася воно на території Китаю. Письмові згадки про пекінської капусти відносяться до п'ятого сторіччя нашої ери. Цей найцінніший продукт поширився по всьому світу і зайняв провідні позиції в різних національних кухнях. Це й не дивно , адже , багатий біохімічний склад пекінської капусти ставить її в ряд незамінних продуктів харчування. Сьогодні ми вам представляємо прекрасне блюдо , яке обов'язково вам сподобається і порадує всю вашу сім'ю не тільки смаком , але і величезною користю. Адже , капуста , тушкована з креветками по- китайськи - блюдо, яке збагатить ваш організм потрібними мікроелементами та витаминами.

Кількість порцій 1
Час приготування 35 хв

  1. 1. Пекінська капуста — 250 г
  2. 2. Креветки (очищені) — 100 г
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Сухі гриби муер — 10 г
  5. 5. Рослинна олія — 150 мл
  6. 6. Сіль — 10 г
  7. 7. Соєвий соус — 5 мл
  8. 8. Мелений духм'яний перець — за смаком
  9. 9. Мелений імбир — за смаком
  10. 10. Зелена цибуля — 1 стрілка
  11. 11. Бульйон — 0,5 склянки
  12. 12. Кунжутна олія — 1 мл
  13. 13. Крохмаль — 25 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби замочіть до набрякання.

  2. Капусту наріжте на прямокутні шматочки. На сковороді нагрійте олію, доведіть її до кипіння і злегка обсмажте в ній капусту. Капусту дістаньте, викладіть в окремий посуд і відставте.

  3. Моркву наріжте пластинками. Цибулю подрібніть. Набряклі гриби наріжте шматочками.

  4. У сковороді знову розігрійте олію, не доводячи до кипіння, додайте цибулю і мелений імбир і злегка обсмажте.

  5. Потім покладіть капусту, креветки, гриби і моркву, влийте бульйон. Доведіть бульйон до кипіння, після чого додайте сіль, соєвий соус і запашний перець.

  6. Коли рідина майже википить, додайте крохмаль, розведений у невеликій кількості холодної води. Дайте соусу загуснути, полийте страву кунжутною олією і подавайте.