
Гриби з корицею і лимонним соком
Цей рецепт припускає використання самих різних видів грибів, тобто господиням можна сміливо експериментувати. Гриби бажано не мити водою, просто обрізати плодоніжки і почистити капелюшки. Це сміливе поводження з грибами додасть у ваше меню цікаву закуску або гарнір до основного блюда. Своїм глибоким, насиченим смаком ця закуска зобов'язана швидко приготованим грибам, лимонному соку и кориці. Щоб до кінця насолодитися не тільки грибами, але і дивовижним корично-лимонним соусом, до страви необхідно приготувати шматок гарного свіжого білого або чорного хліба. Подавати гриби потрібно теплими або кімнатної температури.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби Гливи
700 г.
Чебрець (тим'ян), шт
2 гілочки
Петрушка 70г
за смаком
Кориця Badia палички 14,2г
4 палички
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Часник
5 зубчиків
Етапи приготування
01
У грибів обрізати плодоніжки і почистити капелюшки щіткою. Великі гриби нарізати.
02
На сковороді нагріти оливкову олію, додати часник, петрушку, чебрець, корицю, сіль, перець.
03
Зверху викласти гриби, смажити 10 хвилин.
04
Вимкнути вогонь, додати лимонний сік і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів