
Салат з зеленої квасолі з маслинами
Ситний, корисний і смачний. Такий салат можна брати з собою на роботу в офіс як обід, він може бути відмінною закускою на пікніку на природі, або навіть стати вечерею для всієї родини. Такий салат швидко і легко готується. Але разом з цим його не соромно поставити на святковий стіл. Особливістю квасолі є те, що вона не вбирає в себе шкідливі речовини, а значить вона насичена тільки корисними вітамінами: вітамін С, провітамін А, вітамін Е, мінерали та клітковину. Складно перелічити всі корисні властивості квасолі - набір стількох вітамінів в одному продукті говорить сам за себе.
Інгредієнти
Квасоля зелена
400 г
Помідори чері
200 г
Яйця
2 шт.
Маслини
100 г
Оливкова олія
14 мл
Лимон
20 г
Сіль
за смаком
Перець
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлю з киплячою підсоленою водою покласти зелену квасолю і варити до м'якого стану близько 3 хвилин. Потім злити воду і промити під дуже холодною водою, тоді колір квасолі залишиться таким же яскравим і зеленим.
02
Яйця зварити в круту, охолодити, нарізати на часточки.
03
Помідори помити і розрізати на половинки.
04
Маслини розрізати на половинки.
05
Додати сіль, перець, олію, сік лимона.
06
Салат готовий. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів