Гавайський печений рис - Image

Гавайський печений рис

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Гавайський печений рис - страва гавайської кухні. Гавайська кухня часто використовує в рецептах безліч різноманітних плодів, які ростуть там у величезній кількості, насамперед, один з головних місцевих продуктів - ананас. Так у запропонованому рецепті рис відварюють у підсоленій воді з ананасовим соком, а потім перед запіканням в рис додають дрібно нарізані консервовані ананаси. Приготування цієї страви не займе у Вас багато часу і буде, можливо, першим кроком у Вашому знайомстві з гавайською кухнею.

Інгредієнти

Рис довгозернистий

275 г.

Вода

500 мл.

Сік ананасовий

125 мл.

Ананас консервований

250 г.

Цукор коричневий

125 г.

Цедра лимонна

10 г.

Горіх мускатний

2 г.

Сік лимонний

5 мл.

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 190°C.

02

Відварити рис в трохи підсоленій воді з ананасовим соком.

03

У рис додати дрібно нарізані ананаси, всипати цукор, додати цедру лимона, лимонний сік і мускатний горіх.

04

Форму для випікання змастити маслом, викласти в неї рисову суміш, випікати протягом 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гавайський печений рис – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua