
Літній салат "Фатуш"
Рецепт цього, трохи незвичайного, салату потрапив до нас з Лівану. У цій країні він дуже популярний - його подають майже скрізь. Тому він містить так багато спецій і трав, які гармонійно підібрані за смаком. Іноді салат також називають селянським. Мабуть через те, що разом з овочами салат подають зі шматочками лаваша, який перед цим добре підсмажили на вогні. Якщо Ви не дуже любите гостре, то перець чилі можна не додавати. Приголомшливий смак, яскравий салат. Що може бути краще?!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Варшавський
100 г
Огірки солені
220 г
Помідори рожеві фасовка
250 г
Редис
150 г
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
50 г
Петрушка 70г
30 г
Лаваш 300г
200 г
Лимон
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 мл
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
20 г
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Часник подрібнити.
02
Для соусу змішати сік лимона, оливкову олію (половину), перець (трохи залишити для посипання лавашу), часник, трохи солі.
03
Змастити лаваш соусом і посипати перцем, розрізати на тонкі палички і випікати до хрусткого стану в розігрітій до 180 градусів духовці (приблизно 10-12 хвилин).
04
Овочі помити, нарізати кубиками.
05
Зелень помити, дрібно нарізати.
06
Подавати салат, прикрасивши зеленню, з хрустким лавашем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів