Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо весна › Фахітос
Фахітос

Фахітос

Фахітос - це національна мексиканська страва. Страва являє собою загорнуту в тортилію різну начинку. Найчастіше для цієї страви беруть свинину та овочі. На відміну від буріто, яке подається вже з начинкою, для фахітос начинку подають окремо від тортилії, і кожен самостійно вибирає, що саме загорнути в тортилію. Тому можна приготувати відразу різні начинки. Поширеною є начинка з курки і квасолі або з морепродуктів. Така страва припаде до смаку вашій родині. В оригіналі страва повинна бути дуже гострою. Цікаво відзначити також той факт, що страва походить з регіону на техасько-мексиканському кордоні у Ріо-Гранд. Там раніше жили ковбої, які й винайшли таку чудову страву.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Свинина — 400 г.
  2. 2. Перець солодкий — 2 шт.
  3. 3. Цибуля — 1 шт.
  4. 4. Кукурудза консервована — 50 г.
  5. 5. Часник — 5 зубчиків
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Олія оливкова — 2 ст. л.
  9. 9. Тортілья або лаваш — 2 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Перець і цибулю очистити. Часник дрібно нарізати. М'ясо та овочі нарізати соломкою по 1,5 міліметра.

  2. На розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажити цибулю 2 хвилини, додати солодкий перець. Смажити ще 2 хвилини.

  3. Додати м'ясо, смажити 5 хвилин. Посолити, поперчити. Додати кукурудзу і часник. Тушкувати ще 2 хвилини. Подавати з тортільйою або лавашем.