Сирні оладки з кабачками - Image

Сирні оладки з кабачками

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Вашій увазі чудовий варіант швидкого і ситного перекусу – сирні оладки з кабачками. Ідея поєднувати кисломолочний сир і кабачки несе в собі не тільки незаперечну користь, але і досить несподіваний, пікантний смак. Справжня знахідка для тих, хто любить несолодкі сирники. Кабачки (найкраще взяти молоді, без насіння) можна натерти на крупній тертці або збити блендером в пюреобразную масу. У другому випадку (необхідно додати більшу кількість борошна) овоч почне активно виділяти сік, завдяки чому оладки вийдуть ніжними з «мокрою» серединкою. Подавати оладки можна як гарячими, так і холодними з жирною сметаною, йогуртом без добавок або медом. Дуже смачно і незвично, пальчики оближеш.

Інгредієнти

Кабачки

600 г

Сир кисломолочний

150 г

Яйця

2 шт.

Борошно

100 г

Часник

1 зуб.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Кабачки натерти на тертці і віджати.

02

Змішати в мисці кабачки, яйця, сир, борошно, сіль, перець, часник (розчавлений) до отримання однорідної маси.

03

Розігріти рослинну олію на середньому вогні. Викладати тісто столовою ложкою і смажити по 3-4 хвилини з кожного боку або до готовності.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Пана-кота з горгонзолою

Пана-кота з горгонзолою

4

30 хв

Сирні оладки з кабачками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua