
Курка з виноградом
М'ясо - одне з найголовніших харчових продуктів людини. Воно відновлює тканини м'язів, надає тілу сил. Щоб уникати вживання жирного і занадто калорійного м'яса, багато фахівців рекомендують звернути увагу на куряче філе. Це саме дієтичне м'ясо, яке при цьому ще й корисне, тому що в ньому багато білка. А весь секрет у тому, що цей же білок складається з амінокислот, без яких складно нормально функціонувати нашому організму. Що стосується винограду, то він теж містить велику кількість вітамінів, при цьому надає страві незвичайний смак. Тому об'єднавши ці інгредієнти, ви отримаєте дуже ніжну і смачну страву.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
2 шт.
Виноград
220 г
Вино червоне Symphonia напівсолодке 11,5% 0,75л
50 мл
Цибуля
80 г
Лимон
50 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл
Розмарин 50г
5 г
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати, пасерувати в оливковій олії на середньому вогні, потім додати виноград і часточки лимона. Зменшити вогонь до мінімуму.
02
Окремо обсмажити філе на невеликій кількості олії, попередньо його потрібно посолити і поперчити.
03
Обсмажене м'ясо перекласти в сковорідку з виноградом і залити десертним вином.
04
Збільшити до середнього вогонь, дати алкоголю випаруватися (хвилини 3-4), знову зменшити вогонь. Додати розмарин. Накрити кришкою і довести до готовності м'ясо на повільному вогні.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів