Торт «Медовий Панчо» - Image

Торт «Медовий Панчо»

Кількість порцій: 4Час приготування: 55 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Одним з недоліків десертів, які готуються вдома, є те, що вони забирають досить багато часу на приготування. Тому найчастіше більшість купує вже готові солодощі в магазині, а якщо щось спекти - так це до свята або у всякому разі у вихідний день. Але торт "Медовий Панчо " - це виняток. Досить приготувати бісквітне тісто і потім вмочати його в мус. І нехай вас не лякає те, що рецепт досить складний і має багато пунктів. Запевняємо ви, ви швидко освоєтесь, і менше, ніж через годину, ваші рідні вже насолоджуються прекрасним медовим тортом, який дарує море радості, коли вдихаєш його приємний аромат і куштуєш перший шматочок.

Інгредієнти

Цукор

70 г.

Мигдальне борошно

190 г.

Яйця

8 шт.

Коричневий цукор

76 г.

Борошно

55 г.

Вершкове масло

38 г.

Солодке біле вино

100 мл.

Желатин

12 г.

Натуральний йогурт

500 мл.

Мед

80 г.

Вершки, жирністю 33-35%

300 мл.

Цукрова пудра

40 г.

Какао-порошок

1 ст. л.

Етапи приготування

01

У великій мисці необхідно перемішати мигдалеве борошно і цукрову пудру.

02

В отриману суміш додати мед, 4 яйця і злегка збити міксером на середніх обертах до отримання однорідної маси.

03

Просіяти борошно, додати в однорідну масу і вручну перемішати.

04

Відокремити білки решти яєць і збити міксером з коричневим цукром до м'яких піків. З'єднати з тістом. Після акуратно домісити розтоплене вершкове масло.

05

Розподілити готове тісто по деко, застеленому пергаментним папером. Випікати 5-8 хвилин у духовці, розігрітій до 210°С.

06

Готовий бісквіт необхідно викласти на підготовлену поверхню і зняти папір.

07

Холодною водою залити желатин і дати йому набрякнути.

08

Вершки збити міксером і на деякий час прибрати до холодильника.

09

Скласти в невелику каструльку яєчні жовтки, вино і цукор та поставити на гарячу водяну баню. Суміш постійно збивати вінчиком, поки вона не досягне густої, світлої консистенції (температура повинна становити 55-60°С).

10

Потім перелити суміш в кухонний комбайн і добре збити до охолодження.

11

Нагріти мед до 85°С і розчинити в ньому набряклий желатин.

12

Йогурт викласти в глибоку миску і додати тоненькою цівкою розігрітий мед. Суміш необхідно безперервно збивати.

13

Акуратно змішати йогуртову і винно-жовткову суміші. У самому кінці додати збиті вершки і перемішувати силіконовою лопаткою знизу догори, зберігаючи легкість текстури.

14

Форму злегка змочити і застелити харчовою плівкою (так вона краще прилипне). На дно налити трохи мусу. Потім порізати бісквіт на невеликі квадрати і занурювати кожен бісквітний шматочок повністю в мус і викладати у форму.

15

У самому кінці злегка притиснути все рукою і закрити харчовою плівкою. Готову страву прибрати в холодильник на ніч.

16

На наступний день зняти верхню плівку. Перевернути форму на блюдо, зняти решту плівки. Торт посипати какао і прикрасити на свій смак.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв