
Булочки з дріжджового листкового тіста з грушею і волоськими горіхами
Хочете приготувати ароматні булочки з фруктовою начинкою без тривалої метушні з тістом? Це можливо. Шеф-кухар Ілля Сьомін пропонує зробити цю хрустку домашню випічку з готового листкового дріжджового тіста. Це дуже просто і швидко. І взагалі, якщо таке тісто про всяк випадок зберігається у вашій морозилці, то вам не страшний ні несподіваний прихід гостей, ні питання про те, що б такого смачного приготувати до чаю.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
1упаковка
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
4шт
Цукор Ваш Цукор 10кг
350г
Груші Світ фруктів сушені різані 200г
500г
Лимон
1шт
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
за смаком
Кардамон Еко 6г
3г
Бад’ян Еко 6г
1г
Етапи приготування
01
Заздалегідь необхідно розморозити тісто.
02
Приготуйте джем: шматочки груш засипте цукром і додайте цедру лимона, викладіть суміш у сотейник і закип'ятіть, зменшіть вогонь, додайте прянощі і варіть 30 хв. У кінці влийте сік лимона.
03
На квадратики з тіста викладіть охолоджений джем, загорніть. Зверху тісто змастіть жовтками, збитими з вершками.
04
Випікайте булочки 15 хвилин, температура не повинна бути занадто високою. Готовий десерт посипте підсушеним подрібненим волоським горіхом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів