
Апельсиновий пудинг в мікрохвильовій печі
Настав час зміцнити свій організм чим-небудь пікантним і корисним. І ми знаємо, якій страві це під силу! Спробуйте вишуканий десерт, який і сьогодні подають на чайних англійських церемоніях, - апельсиновий пудинг. Вишуканий десерт "pudding", ще колись дуже давно був вершково-вівсяною кашею на м'ясному бульйоні, тепер перетворився в ніжний, незвичайний десерт. Його колір і запах піднімає настрій, а смак дарує неземне задоволення. На своїй батьківщині, в Англії, солодка страва вважається традиційною і прикрашає переважно різдвяний стіл. Різноманітності англійського десерту дуже багато, але ми хочемо звернути вашу увагу на пудинг з апельсиновим соком. Пориньте в помаранчевий настрій англійської кухні!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
150 г.
Борошно 7 1кг
100 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
125 г.
Цедра апельсину Kotanyi Dessert 20г
2 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Мед Літній Мед 750г
2 ст. л.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Для бісквіта підготувати 100 г. вершкового масла, 100 г. муки, цукор, 2 яйця, цедра двох апельсинів, 10 г. ванільного цукру. Збити інгредієнти міксером до однорідності.
02
Приготувати соус. Мед, вершкове масло, апельсиновий сік помістити в каструлю. Поставити її на повільний вогонь і постійно помішуючи довести до кипіння.
03
Порційні вогнетривкі форми (можна узяти келихи) змастити маслом. Потім посипати борошном. У кожну форму влити 1 ст. л. апельсинового соусу, зверху викласти тісто. Накрити форми плівкою. Зробити проколи в плівці ножем.
04
Поставити форми в мікрохвильову піч і випікати 5 хвилин (потужність 650 Ватів). Готовий пудинг полити соусом, що залишився. Прикрасити часточками апельсина.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів