Апельсинове варення з кардамоном - Image

Апельсинове варення з кардамоном

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Немає господині, яка хоча б раз в житті не займалася приготуванням варення. Але прогрес не стоїть на місці. Сьогодні стало можливим варити варення в мультиваpці. Приготувати в цьому диві кухонної техніки апельсинове варення зовсім неважко. Головне - вибрати плоди яскраві і солодкі. Але набагато важливіше дотримуватися пpавил приготування варення в мультиварці і користуватися перевіреним рецептом. І тоді результат буде передбачуваний: у Вас вийде незвичайне, ароматне варення. Любителям прянощів сподобається наявність у запропонованому рецепті кардамону.

Інгредієнти

Апельсини

1 кг.

Цукор

350 г.

Кардамон неочищений

за смаком

М'ята свіжа

за смаком

Етапи приготування

01

З половини апельсинів вичавити сік і вилити його в мультиварку, а потім додати цукор. Поставити її в режим "Тушкування" і готувати так в межах 35-40 хвилин.

02

Решту апельсинів нарізати тонкими шматочками.

03

Коли тушкування соку закінчиться, додати в мультиварку нарізані апельсини і тушкувати хвилин 15.

04

Незадовго до закінчення приготування додати кілька зерен кардамону.

05

Подавати варення варто, прикрасивши його листям м'яти.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв