Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти літо хліб › Ахобланко
Ахобланко

Ахобланко

Для початку надамо вам деяку інформацію про страву ахобланко. Ахобланко - це дуже відомий на території Іспанії холодний суп. У дану страву, як правило, додають такі інгредієнти, як хліб, мелений мигдаль, часник, воду, оливкову олію, сіль і іноді оцет. Але в нашому рецепті оцет ми будемо замінювати лимонним соком. Він додасть потрібну кислинку і аромат, а також додасть страві деяких тонкощів. Крім того, додавання лимона в їжу дає величезну перевагу для вашого організму, так як лимон дуже багатий на вітамін С. Страва має ніжний і незвичайний смак. Спробуйте приготувати ахобланко і ви не пошкодуєте. Приємного апетиту!

Кількість порцій 3
Час приготування 20 хв

  1. 1. Білий хліб — 100 г.
  2. 2. Вода — 150 мл.
  3. 3. Мигдаль — 70 г.
  4. 4. Часник — 1 зубчик
  5. 5. Виноград — 120 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Лимонний сік — 1 ч. л.
  8. 8. Оливкова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Хліб відокремити від скоринки, залити водою на 10 хвилин.

  2. У блендері збити хліб із водою, часник, сіль і лимонний сік. Часом поступово вливати оливкову олію.

  3. Холодний суп подавати з виноградом і подрібненим мигдалем.